Domů / Reviewers / Není keší bez reviewerů
Není keší bez reviewerů

Není keší bez reviewerů

MAKER MADNESS WORKSHOP na pražské Ořechovce byl zajímavý ukázkami nápaditých keší a setkáním s jejich tvůrci. Pozvání na event neodmítla ani většina českých reviewerů.

Záměrem pořadatelů bylo, abychom měli možnost se seznámit s lidmi, kteří pro nás keše schvalují a této činnosti obětují velký díl svého osobního času. Dalším podstatným důvodem pozvání bylo, dát reviewerům příležitost podělit se s námi o problémy, které jim práci komplikují. Měli bychom se je pokusit v co možná největší míře eliminovat a pokusit se jim tak jejich práci usnadnit. Celý proces schvalování se pak urychlí pro nás pro všechny.

To podstatné se můžete dočíst na stránkách českých reviewerů www.reviewer.cz.

Z celkového počtu sedmi našich reviewerů jich nakonec dorazilo pět. Díky nešťastné náhodě se nepodařilo na Ořechovku z Havlíčkova Brodu dorazit Skupec Reviewerovi. Zradil ho na samém okraji Prahy skútr. A geoawareCZ, který má na starosti schvalování Earth keší, na pozvání bohužel nezareagoval, takže jsme se důvod jeho neúčasti ani nedozvěděli.

Pro ty, kteří neměli možnost vidět reviewery na eventu na vlastní oči, přinášíme krátké video, kde se postupně představují Tobias Reviewer (Moravskoslezský a Olomoucký kraj), Alex Reviewer (Královéhradecký a Pardubický kraj a Vysočina), DarkLord Reviewer (Liberecký a Ústecký kraj), Voyager Reviewer (Jihomoravský a Zlínský kraj) a Sopdet Reviewer (Jihočeský, Plzeňský a Karlovarský kraj).

 

 

Video: ShiBOSS
Scroll To Top